wat

wie ik ben en wat ik doe

Mijn naam is Gisbert van Baalen en ik ben autodidact op het gebied van kunst. Zonder kunstgeschiedenis te hebben gestudeerd heb ik in mijn studententijd een diepgewortelde passie ontwikkeld voor kunst. Dit is zo ver gegaan dat ik besloten heb van mijn hobby mijn beroep te maken. Dus hier zijn we. Naast dat ik kunst advies geef aan particulieren en bedrijven maak ik ook podcast, geef ik rondleidingen, maak ik tentoonstellingen en schrijf ik blogs. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

kunst voor thuis

Kunst voor thuis uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Zeker als je onbekend bent in de kunstwereld kan het best wel een jungle zijn. Lees meer.

kunst voor kantoor

Kunst kan inspireren, motiveren, maar heeft ook invloed op de mentale gezondheid van je medewerkers. De afgelopen twee jaar ben ik druk bezig geweest met het ontwikkelen van een unieke module voor bedrijven. Lees meer.

podcast maker

Namens BNNVARA maak ik samen met Noortje Veldhuizen de kunstpodcast: Dat kan m'n kleine nichtje ook. Daarnaast ontwikkel ik ook podcast concepten voor particulieren en bedrijven. Lees meer.

rondleidingen

Elke dinsdag ochtend en donderdag avond organiseer ik rondleidingen door musea. Daarnaast organiseer ik ook tours langs galeries in Amsterdam. Lees meer.

educatie

Ik organiseer kunstprojecten op middelbare scholen en geef presentaties. Lees meer.

tentoonstellingen

In musea zie je wat er ooit gebeurde op kunstgebied en bij tentoonstelingen zie je wat er nu gebeurd in de kunstwereld. Samen met (jonge) kunstenaars maak ik tentoonstellingen om kunst onder de aandacht te brengen. Lees meer.