kunst
voor jou

Kunst kopen, waar begin ik? Regelmatig spreek ik mensen die graag kunst zouden willen kopen, maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Dit is helemaal niet gek. Ook ik ben ooit zo met die vraag begonnen. Want zelfs het bepalen van je ‘smaak’ kan beste lastig zijn. Dan is er ook nog de waarde. Wat is iets waard en waarom? Is kunst altijd duur of kan ik ook al kunst kopen met een kleiner budget? Het antwoord is: ja. Kunst is voor iedereen ook als je een kleiner budget hebt. Daarnaast is kunst ook persoonlijk en moet het in je huis passen. Je hoort het al, er komt stiekem best wat bij kijken. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in het kunstdepot stel ik een aantal vragen om zo samen een kunstwerk uit te kiezen.

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more

neem contact op